KUVAUS- JA STAILAUSPROJEKTINI: TANSKALAINEN SISUSTUSBRÄNDI NAV SCANDINAVIA

Olen onnekas, koska täällä Tanskassa minulle on tarjoutunut mahdollisuuksia työskennellä sisustuksen parissa, nimittäin stailaus- ja valokuvaushommissa. Ja sehän on aivan ihanaa! Nautin näistä freelancer-projekteista todella paljon.

Ehkä joku blogini lukijoista vielä muistaakin, että tein tammikuussa kuvausprojektin NAV Scandinavia -nimiselle brändille. Ja tarina jatkuu, nimittäin viime viikolla kuvattiin upeita uutuuksia ja ensi viikolla jatketaan. Tässä viime viikon kuvauksien kymmenen lempparikuvaani, ehkä jaan vielä suosikkejani tulevista kuvauspäivistä myöhemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAV Scandinavia on tässä vuoden aikana kasvanut hurjasti ja täällä Aarhusissa on jo useita jälleenmyyjiä. Se onkin hyvä, sillä vaikka verkkokauppa toki palvelee, niin nämä upeudet pääsevät ehdottomasti oikeuksiinsa vasta kun niitä pääsee hypistelemään. Materiaalit ovat nimittäin aivan poikkeuksellisen kauniita ja tuotteissa on upean tuntuisia pintoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä brändi panostaa paljon tuotteiden muunneltavuuteen sekä käytännöllisyyteen. Monissa tuotteissa käyttäjä voi itse toimia designerina esimerkiksi päättäen, millaiseen järjestykseen kynttilänjalkansa palaset kokoaa. Nuo yllä näkyvät betoniset kynttilänjalat ovat ihan suosikkituotteitani heiltä, pinta on aivan samettisen tuntuinen. Nyt uutena valikoimassa ovat nuo kauniit silikoniset pannunaluset, joihin ihastuin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusina tuotteina mukana on myös monenlaisia säilytysratkaisuja. Käsi ylös, kenellä lojuvat korut, avaimet, lompakko, aurinkolasit ja muut pikkutavarat missä milloinkin… Täällä ainakin yksi syyllinen ilmoittautuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saan osana kuvauspalkkiotani valita muutamia tuotteita ja pohdin parhaillaan kuumeisesti, mitkä näistä mieluiten haluaisin omaan kotiini. Vaikea valinta! Mutta luultavasti päädyn ainakin jonkinlaiseen korurasiaan, koska sille on aidosti tarvetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAV Scandinavian perustajat ja tuotteiden suunnittelijat ovat tanskalaisia, mutta ainakin osa heistä on asunut pitkään Shanghaissa. Näiden tuotteiden muotoilussa näkyvätkin mielestäni kiehtovalla tavalla itämaiset vaikutteet. Sekin on virkistävää, että mallistosta löytyy aika paljon intensiivisiä värejä ja hohtavia metallinsävyjä, kaikki ei ole mustavalkoista ja mattapintaista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAV Scandinavia toimittaa tuotteita myös Suomeen, mutta tällä hetkellä verkkokaupan hinnat ovat vain Tanskan kruunuina – mikä ei tietysti ole kovin käyttäjäystävällistä, vaikka valuuttalaskurin käyttö helppoa onkin. Jos kuitenkin innostutte tuotteista, niin joululahjat ehtivät perille Suomeen kun ne tilaa viimeistään 11.12.

Nav Scandinavia Visu Sillvan 3.jpg

Mitäs pidätte näistä kuvistani?

Advertisement

One thought on “KUVAUS- JA STAILAUSPROJEKTINI: TANSKALAINEN SISUSTUSBRÄNDI NAV SCANDINAVIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s