MY STYLING & PHOTOGRAPHY: NAV SCANDINAVIA

Pääsin ystäväni kautta tutustumaan mielenkiintoiseen, vielä pieneen tanskalaiseen tuotemerkkiin nimeltä NAV Scandinavia. Saimme idean stailata tuotteita sekä meillä että hänen kodissaan ja tässä näette lopputulosta. Tämä oli kyllä sellaista tekemistä jonka aikana en todellakaan tuntenut halua vilkuilla puhelinta tai hoitaa yhtään mitään muutakaan asiaa, olin kunnon flow-tilassa. Ihana kokemus!

My lovely Australian friend introduced me to a very interesting Danish interior brand NAV Scandinavia. We came up with this idea to do some styling and photography with these products and decided to do it in our homes here in Aarhus, which both are very Scandinavian and represent the Nordic style, just in a different way. My home is new and minimalistic – my friend’s home is in an old building and filled with vintage treasures. I found myself in a real flow doing this and would love to work with these kind of projects in the future as well. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä tuotteena ovat SCULPT Candle Holder kynttilänjalat, jotka kuvasin meillä. Nämä sopivat moderniin tyyliin ihan mielettömän hyvin, vai mitä sanotte? Materiaalina on betoni, joka tuo tuotteeseen mahtavan painavuuden, samettisen pinnan ja industrial-hengen. Tuotteen ideana on muunneltavuus eri nuo osiot ruuvataan paikalleen ja niiden järjestystä voi vaihdella. NAV Scandinavialla on ylipäätään monissa tuotteissa ideana se, että käyttäjä voi vaikuttaa todella merkittävästi tuotteen ulkonäköön.

First I wanted to style the beautiful SCULPT Candle Holders in my modern home. The material is concrete, which makes them very heavy and lovely to touch. I think they are a perfect match with my Nordic minimalistic style. The best part of these products is that the user is the sculptor! You can mix and match your own artful object from interchangeable modules of different heights and shapes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisena tuotteena kuvasin FLAMING RINGS Tea Light Holder -tuikkukipon. Tähän suurempaan kokoon mahtui mukavasti myös hieman isompi kynttilä. Lisäksi tätä tuotetta voisi mielestäni käyttää hyvin pienesineiden säilytykseen kuten kauniina paikkana laskea kello ja sormukset kotiin tullessa. Pidän erityisesti tuosta puumateriaalista, josta tulee mieleen itämainen eksotiikka. Tuotteen suunnittelija onkin asunut useissa Aasian maissa, joista inspiraatio on selvästi ammennettu ja onnistuneesti yhdistetty pohjoismaiseen estetiikkaan.

The FLAMING RINGS Tea Light Holder is absolutely beautiful. It’s easy to see that the designer has been inspired by Eastern exoticism. In fact he has grown up in Denmark but lived in several Asian countries and I think that he successfully combines the aesthetics of these two worlds. In my opinion the tea light holder can also be used for a nice jewellery storage.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuikkukippoja saa myös ihanissa väreissä! Metalliset renkaat hehkuvat kauniina kynttilänvalossa, eivätkä kuvat tee tälle kauneudelle oikeutta. Tuotteen nimi on FLAMING RINGS Confetti Tea Light Holder.

The tea light holders are also available in gorgeous colors. The candle light creates a very special beautiful glow on them, which was actually pretty hard to capture in photos. The name of this product is FLAMING RINGS Confetti Tea Light Holder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Todella erityinen ja ihana tuote mallistossa on taiteellinen WONDER Dragonfly. Tämä ei ole mikään staattinen pöytäkoriste, vaan sudenkorennot tasapainottelevat ja liikkuvat ilmavirrassa pehmeästi. Tämä olisi upea lisä vaikkapa juhlavaan kattaukseen kukkien ja kynttilöiden ohella. Halusin stailata Wonder Dragonfly:n kirjojen ja aina tyylikkään Aalto-vaasin kanssa.

A very special and lovely product is the artistic WONDER Dragonfly. I love the fact that it’s not a static decoration – the dragonflies balance and move subtly as the air flows around them. This product would make a perfect final touch for a festive table setting in addition to flowers and candles. I decided to style this with books and the always stunning Aalto vase, a Finnish design classic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvaukset jatkuivat ystäväni ihanassa, vintage-aarteilla sisustetussa kodissa. Näistä tuli mielestäni tosi kivoja. Ajatuksena oli luoda inspiroiva työpiste, jossa iloa tuovat kukkien ja viherkasvien lisäksi energisinä hohtavat kynttilät.

We continued the styling in my friend’s beautiful home. I think these photos turned out very nice.  The idea was to create an inspiring office space with joyful flowers, energizing green plants and glowing candle light.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nav Scandinavian mallistoon kuuluu myös todella tyylikäs INFINITY Kitchen Roll Holder -talouspaperiteline. Itse olen etsinyt minimalistista talouspaperitelinettä pitkään ja tässä se nyt olisi!

Have you ever tried to find a truly minimalistic kitchen roll holder. It’s very hard, right? Well, here you have it, the INFINITY Kitchen Roll Holder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi vielä muutamia kuvia monipuolisesta FLAMING RINGS 4IN1 Tea Light Holder –tuikkukipoista ystäväni upeassa kodissa. Meillä oli todella tunnelmallinen kuvauspäivä, sillä ulkona satoi samaan aikaan lunta. Ikävä kyllä täällä Tanskassa lumi ei jää maahan vaan sulaa viimeistään muutamien tuntien päästä pois. Toivottavasti kuitenkin kuvista välittyy vähän talvista hygge-tunnelmaa.

Finally some pictures of the versatile FLAMING RINGS 4IN1 Tea Light Holder at my friend’s place. We had a very special atmosphere because it was actually snowing outside, which is pretty rare here in Denmark – at least if you combine it with Finland where I come from. You cannot really see the snow in these pics, but I hopefully managed to capture some winter hygge anyway.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olette näistä kuvista ja stailauksista sekä tietysti tuotteista. Ihanaa päivää juuri sulle, juuri tänään!

I’d love to hear what you think about my styling and photography with Nav Scandinavia. Wishing you a lovely day!

collage nav visu sillvan

 

 

Advertisement

One thought on “MY STYLING & PHOTOGRAPHY: NAV SCANDINAVIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s