INSPIRAATIO NYT: AJATON JA PEHMEÄ MINIMALISMI

Täällä Tanskassa asuessa ihania sisustuksia tulee vastaan jatkuvasti ja niihin jopa hieman turtuu. Muutenkin elämässä on ollut sen verran paljon kaikkea uutta viimeisen vuoden aikana, ettei sisustus ole ollut kovin merkittävässä osassa. Kuitenkin edelleen todellakin rakastan sisustamista ja inspiroidun kauniista tiloista – kunhan niissä on jotain oikeasti spesiaalia. Ja tässä on!

Tilaan tanskalaisen lehden BoBedren uutiskirjettä ja suosittelen sitä lämpimästi teillekin. Vaikka ei osaisi kauheasti tanskaa, voi useimmista otsikoista ymmärtää jotain ruotsin pohjalta ja usein artikkelien kuvat ovat aivan ihania. Heidän uutiskirjeestään bongasin tämän upean 60-luvun talon Tanskassa, joka on sisustettu todella kauniin ajattomasti ja pehmeän minimalistisesti. Tässä inspiroi nyt ihan kaikki – erityisesti sävymaailma, tunnelma, näkymät huoneesta toiseen. Tiloja ei ole sisustettu tukkoon, mutta fiilis ei ole myöskään missään nimessä kylmän pelkistetty, päinvastoin.

IMG_7030IMG_7031IMG_7032IMG_7033IMG_7034IMG_7035IMG_7036IMG_7037IMG_7038IMG_7039IMG_7040

Tänään muuten vietetään Tanskan lipun, Dannebrog:n 800-vuotissyntymäpäivää! Kyseessä on maailman vanhin käytössä oleva valtionlippu ja tanskalaiset todellakin rakastavat sitä. He ovat mielestäni aika kansallismielistä porukkaa, ylpeitä omasta maastaan ja suosivat vahvasti omia brändejään ym. Se on kyllä hienoa. Tosin täällä sitten harjoitetaan aika kyseenalaista (minun mielestäni) maahanmuuttopolitiikkaakin, eikä suhtautuminen ulkomaalaisiin / muualta tuleviin asioihin ole aina niin positiivista kuin toivoisi… Mutta ei siitä nyt sen enempää, kyllä nämä täällä sisustaa osaavat!

Mitä piditte tästä talosta?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s