PYÖREÄN PÖYDÄN HIMO

Mulla on pakkomielle. Haluan pyöreän pöydän. Hetken luulin jo löytäneeni mieluisan Ikean mallin, mutta kun se olikin loppuunmyyty, sai himoni uusia mittasuhteita. Nyt haluan jatkettavan, ehkä jonkun vintage-pöydän, sellaisen ajan patinoiman, ehkä puusepän valmistaman, joka tapauksessa puisen. Näen silmissäni, miten upealta muurahaistuolit näyttävät sen ympärillä ja kuinka pöydän pyöreä muoto rikkoo täydellisesti kotimme kulmikasta olemusta.  Pöydän keskellä on tietysti aina tuoreita kukkia raikkaana maljakossaan, ruoka maistuu paremmalta, ympärillä on ystäviä ja kaikki on ihanasti.

BOB_180927_04BOB_180927_14BOB_180927_03-2

Sitä Oikeaa etsiessä inspiraatiota tarjoaa aina niin ihastuttava Bobedre.dk – jos sivusto ei ole ennestään tuttu, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan. Arkkitehtuuria, sisustusta, kokkausta, taidetta, eli kaikkea kivaa.

Kuvat: bobedre.dk / Anders Hviid

Advertisement

One thought on “PYÖREÄN PÖYDÄN HIMO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s