UUSI SININEN SOHVA

Siinäpä se otsikossa heti tulikin, meillä on uusi sininen sohva! Täällä Tanskassa sinisen sävyt ovat todella, todella suosittuja ja niitä on paljon esillä sisustusliikkeissä. Ja niinhän siinä kävi, että tämä harmaansininen meren väri vei meidätkin mukanaan. Minulle tämä värivalinta oli todella rohkea ja olisin varmasti ilman miestäni jänistänyt viime hetkellä ja valinnut turvallisen vaaleanharmaan. Onneksi niin ei käynyt. Olen iloinen siitä, että tämä on sopivasti hieman erilainen kuin minkä olisin Suomessa valinnut. Kuten mieheni sanoi, ei kai sen sisustamisen tarvitse olla niin vakavaa!

fullsizeoutput_1285

Tämä sohva on Tanskassa valmistettu ja ostettu tanskalaisesta sisustusketjusta, Ilvasta.  Heillä on todella paljon kivoja, skandinaaviseen makuun sopivia huonekaluja ja erittäin hyviä alennuksia. Tämäkin sohva bongattiin loistavalla alella ja hintaa jäi lopulta kotiinkuljetuksineen hieman alle 400 euroa.

fullsizeoutput_1283

Sohva sijoitettiin jakamaan tilaa keittiön ja olohuoneen välillä. Tämä olikin oikeastaan ainut järkevä paikka sohvalle tässä kodissa. Aluksi mietimme sitäkin vaihtoehtoa, ettei meille olisi tullut sohvaa ollenkaan, ainoastaan kaksi nojatuolia, mutta idea hylättiin, sillä onhan se nyt mukavaa mahtua koko perheen voimin samaan aikaan katsomaan vaikkapa leffaa.

fullsizeoutput_1282fullsizeoutput_128b

Katselimme useitakin erilaisia sohvia, mutta lopulta päädyimme tähän malliin sen takia, että se sopii tyylillisesti hyvin yhteen meidän Suomen sohvan (harmaa Adea Camp) kanssa. Jos vaikka joskus tulevaisuudessa on mahdollisuus sijoittaa sohvat lähekkäin! Toivottavasti tämä sohva siis kestää käyttöä niin hyvin, että se pääsee mukaamme kun muutamme takaisin Suomeen. Ainakin toistaiseksi sohva vaikuttaa kyllä laadukkaalta ja ryhdikkäältä. 

fullsizeoutput_1287fullsizeoutput_128a

Rakastan näitä valtavia ikkunoita tässä kodissa, joten hiukan kirpaisi sijoittaa tuo tumma nojatuoli osittain ikkunan eteen, mutta nyt kun olen tottunut tilanteeseen, niin hyvinhän se tuohon sopii. Meillä oli erilaisia verhoratkaisuja kokeilussa, mutta nyt olemme päätyneet siihen, että tämä tila saa jäädä verhottomaksi. 

fullsizeoutput_1284

Ostin alla olevassa kuvassa näkyvän Bolig-lehden numeron heti ensimmäisellä viikolla täällä Tanskassa, siis huhtikuun alussa. Muistan, miten ihanan herkulliselta kansi näyttikään talven jälkeen. Nyt meidän uudessa sohvassa ja appiukon tuomissa juhannusruusuissa toistuvat samat sävyt.

IMG_1190

Mitäs sanotte sinisestä sohvasta – hitti vai huti?

 

Advertisement

3 thoughts on “UUSI SININEN SOHVA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s