PITKÄN PÖYDÄN YMPÄRILLÄ

Meillä on Ikean Bjursta-ruokapöytä, joka tuli alun perin vain väliaikaiseksi ratkaisuksi kunnes “se oikea” löytyisi. Mutta kuten niin usein, väliaikaiset ratkaisut jäävät pysyviksi. Olen ollut niin tyytyväinen Bjurstaan, että hankimme myöhemmin samaa sarjaa myös pojun huoneeseen.

Pöytä on kestänyt todella hyvin kovaa kulutusta, siitä lähtevät tahrat helposti irti, eikä naarmuakaan näy pinnassa. Mutta mikä parasta, pöydän saa jatkettua pitkäksi, 12 ruokailijalle sopivaksi! Meillä käy usein vieraita ja jatkopalat ovat olleet yllättävän paljon käytössä.  On mukavaa, kun saa isomman porukan mahtumaan väljästi pöydän ääreen ja kattauksellekin jää tilaa.

fullsizeoutput_89c

Jouluna pöytä taas jatkettiin täyteen mittaansa kun saimme rakkaita koolle. Minulla on jo jonkin aikaa ollut mielessä hankkia pitkään pöytään sopiva liina, mutta en ole saanut millään aikaiseksi.

Nyt vihdoin kävin kangasostoksilla, missäs muuallakaan kuin tuossa lähellä Ikeassa. Ostin tätä ihanaa, suomalaisen Iina Vuorivirran suunnittelemaa Avsiktlig-puuvillakangasta. Kangas oli vieläpä tarjouksessa, maksoi alle 2 euroa / metri. Uskomattoman edullinen pöytäliina siis – ja näinkin yksinkertaisella asialla sai fiiliksen kotona helposti astetta juhlavammaksi.

fullsizeoutput_891fullsizeoutput_890fullsizeoutput_893

Jouluvieraat ovat jo lähteneet, mutta pöytä on edelleen täydessä mitassaan. Tykkään kovasti sen luomasta rennon tyylikkäästä tunnelmasta kotona. Saa siis olla näin toistaiseksi.

6 thoughts on “PITKÄN PÖYDÄN YMPÄRILLÄ

  1. Onpa raikas ulkoasu tässä uudessa blogissa! Kiva on täällä jatkaa juttujesi lukemista.
    Yst.Tiina

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s