HUONEKUUSEEN HURAHTANUT

Meillä on ollut jo kolmena jouluna huonekuusi – varisematon ja simppelin trendikäs vaihtoehto perinteiselle joulukuuselle.

fullsizeoutput_76e

Tänä vuonna halusin ehdottomasti hieman isomman huonekuusen ja tämä noin 120 cm korkea kaunis yksilö löytyi Nokian Kodin Terrasta. Blogikuvia varten koristelin sen hillityn harmonisesti, kieputin kevyet led-valot ympärille ja laitoin House Doctorin raidalliseen koriin, joka on yksi lemppareistani. Myöhemmin kuitenkin viisivuotias poikani pääsi myös koristelupuuhiin ja oikeasti meillä jouluna huonekuusi on paljon runsaampi, koristeltu myös mm. pojan itse tekemillä koristeilla.

IMG_8231

Joulukoristeisiin liittyy ihania muistoja. On niitä lapsen itse tekemiä aarteita, mutta myös todella hienoja lahjaksi saatuja yksilöitä. 

Georg Jensenin upea tähtikoriste on tuliainen äidiltä Tanskan reissusta viime joulun alla. Viime vuonna vaihdoin punaisten logonauhojen tilalle tuollaiset hillityt langat – logonauhat ovat kuitenkin tallessa, ei huolta! Aikamoinen design-rikkomus, mutta mitäpä sitä ei tekisi todellinen värikammoinen…? Nyt voisin kyllä kaivaa alkuperäiset nauhat esiin tähtiin, sillä meillä on muutenkin rikottu värittömän joulun harmoniaa lapsen myötä. Ja hyvä niin.

Myös ylemmän kuvan timanttikoriste on yksi suosikeistani. Sain sen viime vuonna tiimiltäni töissä joululahjaksi – huonekuusen kera. He tuntevat minut niin ihanan hyvin!

IMG_8217

En ole uskonnollinen ihminen, mutta tässä joulun ajassa on jotain todella ihanaa ja kiehtovaa. Muistellaan mennyttä vuotta ja halutaan lähelle läheisiä, tärkeitä ihmisiä. Tehdään hyviä tekoja ja otetaan toiset huomioon tavallistakin paremmin. Toivon, että myös lapseni oppii tätä puolta joulusta, eikä vain sitä lahjojen odottamista.

Tunnen tänä jouluna syvää kiitollisuutta niin monesta asiasta. Todella monet unelmani elämässä ovat toteutuneet. Toki on vaikeita päiviä ja hankalia, huolestuttavia asioita, mutta pääosin kaikki on hyvin ja elämä on todella ihanaa. Nautin siitä, että saan tehdä töitä älykkäiden, luovien ammattilaisten kanssa ja vapaa-ajallani harrastaa mielekkäitä asioita kuten joogaa ja bloggaamista. Minulla on ihana perhe ja vaikka sisarukset ja vanhemmat eivät asu ihan lähellä, he ovat hyvin tärkeitä ja pidämme yhteyttä tiiviisti.

IMG_8206

Enää kaksi yötä jouluun ja iso joukko näitä läheisiä tulee meille joulun viettoon! Se on suurin lahja, mitä voin toivoa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s