TAPETTI-IHASTUS: TRAPEZ

fullsizeoutput_3d5

Mulla on viime aikoina pyörinyt haaveissa tapetit – ovathan ne nyt taas todella pinnalla. Kuviot kiehtovat, mutta tiukka graafisuus tai mustavalkoisuus tuntuu liian kovalta isona seinäpintana. Toisaalta rohkeat ja ajankohtaiset kukkakuosit, niin upeita kuin ne ovatkin, eivät sopisi meidän kotiin.

Täydellinen kompromissi löytyy taas tanskalaisen designin pettämättömästä tyylistä, Arne Jacobsenin suunnittelemasta Trapez-tapetista. Tilasin tästä kauniista Scandinavian Designers- kokoelmaan kuuluvasta tapetista näytteet eri sävyissä Boråstapeterilta.

Kaikki sävyt ovat kyllä niin kauniita, etten ainakaan vielä pystynyt päättämään omaa suosikkiani. Ensihätään tein tapettinäytteistä pieniä tauluja laittamalla niitä kehyksiin, mutta toivottavasti vielä joskus saan ihan kokonaisen Trapez-seinänkin meidän kotiin.

Kuva on Mikkelin Asuntomessuilta, kohteesta Casa Wellikulho. Tässä talossa oli käytetty tosi kauniisti värejä ja erityisesti lapsille sisustetut huoneet sykähdyttivät. Trapez-tapetin kuosi löytää hienosti parin vaaleanharmaaksi maalatusta seinästä ja pehmeistä puun ja pastellien sävyistä. Tykkään!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s