WELCOME TO MY NORDIC LIVING BLOG

Visu Sillvan on blogi rakkaudesta sisustamiseen ja simppeliin skandinaaviseen tyyliin. Olen 34-vuotias intohimoinen sisustaja, joogafani, kotoilua rakastava reissaaja, markkinoinnin ammattilainen ja  utelias ilmiöiden seuraaja. Tällä hetkellä olen työstäni opintovapaalla ja asumme mieheni ja 5-vuotiaan poikamme kanssa Tanskan Aarhusissa. Tervetuloa seuraamaan suomalaisen perheen elämää tanskalaisessa kodissa.  ❤ Otan mielelläni vastaan kysymyksiä, kommentteja ja toiveita, joten laita rohkeasti viestiä.

terkuin, Suvi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s