WELCOME TO MY NORDIC LIVING BLOG

Lämpimästi tervetuloa, ihanaa kun löysit tänne! Tämä blogi on syntynyt rakkaudesta skandinaaviseen sisustamiseen. Täällä keskitytään kotiin ja kaikkeen visuaalisesti viehättävään ympärillämme. Usein se tarkoittaa sisustamisen lisäksi myös reissuja ja arjen iloja.

Visu_Sillvan_welcome

Vuoden 2018 aikana blogissani tulee olemaan kantavana teemana asuminen Tanskassa, sillä olemme muuttamassa mieheni ja 5-vuotiaan poikani kanssa Aarhusiin töihin ja opiskelemaan. Ulkomailla asumisen myötä varmasti erilaiset reissujutut blogissani lisääntyvät.

Olen kirjoittanut aiemmin yli viisi vuotta sisustuspainotteista lifestyleblogia nimeltä Zubi’s Corner, mutta nyt halusin aloittaa “puhtaalta pöydältä”. Blogimaailma on muuttunut paljon näiden vuosien aikana, mutta rakkauteni kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen on vain vahvistunut.

Minulle bloggaaminen on tapa nähdä enemmän kauneutta ihan tavallisissa asioissa. Toivon, että se välittyy myös Sinulle! Olen iloinen, jos jätät kommentin ja kerrot, mitä pidät uudesta blogistani.

Sydämellä, Suvi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s