JOULUTRENDI TANSKASTA: VAHATUT GLITTER-HYASINTIT

Tänä vuonna täällä Tanskassa tuntuu olevan oikea hyasinttibuumi ja etenkin tällaisia pieniä ja söpöjä vahattuja hyasintteja näkee paljon. Ihastuin näihin glitter-pintaisiin kaunokaisiin, jotka sopivat todella hyvin asetelmiin tai joulupöytään kattauksen kaunistajiksi. Kimaltava pinta näyttää upealta kynttilänvalossa ja mikä parasta, näitä ei tarvitse hoitaa mitenkään. Hyasintit pärjäävät itsekseen juhlakauden yli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minimalistisesta tyylistä kun tykkään, asetin hyasintit vain tällaiseen simppeliin Teema-sarjan kulhoon iki-ihanien Kastehelmi-kynttilälyhtyjen kanssa, mutta toki nämä voisi stailata tosi runsaastikin vaikka osaksi kukka-asetelmaa. Yksi kiva idea voisi olla kieputtaa vahattujen hyasinttien ympärille vieraiden nimilaput joulupöytään.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s